maanantai 10. maaliskuuta 2014

Puoli volttia kerien


Ollaan saikulla. Ei ollakaan pitkään aikaan oltu, joten kai se vaan on joskus meidänkin vuoro. Eikö se universumi jotenkin tasapainota? Ei se yhteiskunta vaan pyöri sillä tavalla, että kaikki olisivat terveinä. Luumu alkoi eilen aamulla pihapissan jälkeen pidellä vasenta etutassuaan, eikä oikein laskenut painoa sille. Edellisenä päivänä meillä oli ollut rennoistakin rennoin lauantai, eikä kahden lyhyehkön remmilenkin lisäksi oltu tehty muuta kuin kaukoja ja paikallaoloa rauhallisella namipalkalla. Mietin, että sen tassun oli pakko mennä siinä, kun Luumu tuli sunnuntaiaamuna yläkerran portaat kolinalla alas. Ja kun tarkemmin mietin, jotain siinä varmaan kävi. En itse ollut näkemässä, mutta alhaalta kuulin, kun se lähti tulemaan portaita. Ihan kuin se kesken kaiken olisi jäänyt rapsuttamaan itseään, ja sitten kolinalla tullut portaat alas asti. On se kanssa yks pässi, jos ei malttanut portaita ensin tulla alas asti, vaan kesken kaiken jäänyt rapsuttelemaan O.o 




Jos jossain vaan on kasa vaatteita tai vilttejä,
päällimmäisenä on staffi!
Yllättävän rauhallisesti suhtaudun tähän. Vaikka kieltämättä mietin kaikki mahdolliset ajatusjuoksut läpi (jos sillä on joku hermovika, joka on pennusta asti ollut, mutta en vaan ole huomannut??), niin varmasti se jalka meni siellä portaissa. Katsellaan tässä nyt pari päivää, ja jos ei ala helpottaa, niin mennään sitten lekurille. Mutta kyllä jo sunnuntaina parin tunnin päikkäreiden jälkeen se oli jo parempi. Mutta illalla taas hiukan huonompi. Eilen se tosiaan vaihteli niin, että välillä siitä ei melkein olisi huomannut yhtään mitään, ja välillä Luumu taas piteli tassuaan ylhäällä seistessä. Askeltaessa on kyllä käyttänyt sitä, että ei se kolmella jalalla könkkää. Laitoin tassuihin eilen aloe veraakin, kun ajattelin, että jos se onkin saanut ulkoa jotain suolaa tai muuta, että on sitä varten tassut kipeinä. Oli se kauheeta. Ihan kuin neulalla olisin pistänyt. Luumu on aina ollut kovin tarkka noista tassuistaan. 



Nyt olen kantanut sen yläkertaan ja alakertaan ja nostanut sänkyynkin, ettei vaan hyppelehdi mitään turhia. Aamulla heti heräämisen jälkeen se oli vähän kankeampi, ja kävely oli ehkä aavistuksen vaappuvaa. Mutta tuossa pihalla en kyllä olisi huomannut jalassa mitään poikkeavuutta, ellen olisi osannut kyttäämällä kytätä. Kyllä se varmaan siitä. Onhan sitä itsekin kipeä, jos kaatuu - saati kierii portaat alas. 




Tässä Luumu katsoo telkkarista kouluratsastusta :D 

Ihan vaan katson että Napsu ei jätä mitään... 
Viikko sitten tuli vielä lisää lunta... 
Ja tällä viikolla löydettiin ensimmäinen leskenlehti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.